Paine rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine aveti nevoie de drojdie uscata, sare de mare si faina.
Painea rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine de casa se pune apa calduta intr-un bol.
Se adauga drojdia si sarea si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn.
Se acopera bolul cu o punga de plastic si se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se poate face o paine sau se poate pune aluatul in frigider.
Daca faceti acum o paine, faceti forma dorita, puneti-o in forma pentru cuptor si mai lasati sa creasca 20-30 de minute. Se coace 30 minute sau pana cand daca ciocanesti pe fund iese un sunet de gol. Poti adauga un bol de apa in cuptor, astfel o sa aibe o coaja crocanta si o sa fie umeda pe dinauntru.
Daca faceti in alta zi, se scoate painea, se pune in forma si se lasa sa creasca.
Painea rustica frantuzeasca se poate servi calda sau dupa ce s-a racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...
Eclere cu crema de vanilieReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce