Paine de albus

Se bat bine albusurile cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, vanilia, faina, nucile si stafidele, amestecand cu lingura de lemn, foarte usor. Se pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 albusuri
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 100 gr nuci
  • 100 gr stafide
  • vanilie

Mod de preparare

Se bat bine albusurile cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, vanilia, faina, nucile si stafidele, amestecand cu lingura de lemn, foarte usor. Se pune aluatul intr-o forma tapetata si se baga la cuptor. Se coace la foc potrivit, timp de 40 de minute.

Se serveste cu dulceata sau sos de ciocolata.

Alte retete:

Papanasi fierti

Aluat frantuzesc

Pateuri cu branza

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura marocana de berbecut

 Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce....

Friptura marocana de berbecut
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere