Cu mare greu te opresti din mancat! Poti pregati reteta cu orice fructe de sezon!
Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs.
Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zahar.
Adaugam uleiul, laptele si extractul de vanilie.
Praful de copt il amestecam cu faina si le incorporam treptat.
Ungem o tava mare de aragaz cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Mixam compozitia uscata cu cea umeda.
Adaugam visinele in aluat.
Turnam compozitia in tava si presaram peste cateva visine.
Lasati prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30n de minute.
Scoate prajitura si presara zahar pudra peste.
Pofta buna!
M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce