Gnocchi cu sos de rosii, oregano si tofu afumat

Pentru aceasta reteta de gnocchi vom folosi sos de rosii, oregano si tofu afumat

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g Gnocchi proaspeti
  • 4 buc Rosii proaspete decojite
  • 1/2 lingurita Miere
  • 4 frunze Busuioc proaspat
  • 4 frunze Oregano proaspat
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 2 catei Usturoi
  • 2 buc Ceapa salota
  • 1 felie Tofu afumat
  • 1 lingurita Seminte de pin
  • 1 lingura Patrunjel proaspat, tocat
  • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• Toaca salotele cubulete si soteaza-le in ulei de masline;

• Adauga peste acestea rosiile, putina apa si da focul mai mic;

• Amesteca din cand in cand;

• Pune cateii de usturoi la copt in cuptor;

• Odata copti blendeaza-i si adauga-i peste sos;

• Toaca busuioc si oregano marunt si adauga-i si pe-acestia in sos;

• Potriveste sosul de sare, piper si miere si da-l de pe foc;

• Intr-o tigaie distincta prajeste semintele de pin;

• Pune apa cu sare la fiert si cand aceasta a dat in clocot fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet;

• Scurge apa si amesteca-i cu sosul;

• Pune in farfurii si adauga deasupra semintele de pin, patrunjelul tocat si tofu afumat taiat cubulete;

Pofta buna !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors