Bruschete cu rosii si anghinare

Bruschete cu rosii si anghinare

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 rondele Paine bagheta
  • 10 buc Rosii cherry
  • 3 buc Inimi de Anghinare (borcan)
  • 4 frunze Busuioc proaspat (tocat marunt)
  • 2 linguri Ulei de masline extravirgin
  • Boia dulce – dupa gust
  • Piper alb – dupa gust
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Stropeste rondelele de paine cu ulei de masline, condimenteaza-le dupa plac cu boia dulce, piper alb, cimbru uscat si sare si pune-le intr-o tava cu hartie de copt;

• Incinge cuptorul la 180 de grade C si introdu tava inauntru pentru cateva minute pentru a se rumeni;

• Scoate-le si lasa-le sa se raceasca;

• Toaca rosiile cherry cubulete mici, indeparteaza miezul si tapeteaza-le cu servetele pentru a absorbi orice lichid in exces;

• Toaca si anghinarea tot cubulete mici;

• Amesteca rosiile cu busuiocul, anghinarea, uleiul de masline si potriveste de sare;

• Pune cate o lingura de compozitie pe fiecare felie de paine prajita;

Pofta buna !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors