Astazi o sa-ti pregatesc omleta perfecta. Nu are multe ingrediente, nu vreau s-o complic, dar v-asigur ca este mega-gustoasa. Am mancat-o prima data la un restaurant Ardelenesc si m-a cucerit pe deplin.
Bate ouale cu ajutorul telului si adauga putina sare;
Taie ardeiul gras si ceapa cubulete;a.
Pune ulei de masline intr-o tigaie cu strat antiaderent si caleste intai ardeiul, si la scurt timp adauga si ceapa.
Adauga apoi boia peste acestea si amesteca bine;
Cand legumele au devenit transparente, adauga ouale;
Cu ajutorul unei spatule de silicon, ridica marginile omletei, lasand excesul de deasupra sa se duca dedesubt, pentru a se coace mai bine;
O poti impaturi de la jumatate, o poti arunca in aer ca pe o clatita daca stapanesti bine acest aspect sau ca sa-ti fie mai usor, pune o farfurie deasupra, rastoarn-o pe ea, si adaug-o din nou in tigaie;
Fa acest procedeu daca doresti s-o servesti intreaga;
Pune-o pe farfurie, adauga putin piper deasupra si serveste-o cu placere.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post