Puricei boieresti

Mamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina fara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gmamaliga
  • 100 g untura sau unt
  • 300 g branza
  • 150 g jumari
  • 100 g carnati afumati
  • piper

Mod de preparare

Mamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa si apoi se adauga carnatii taiati marunt si branza rasa.
Se serveste calda cu un pahar de tuica sau vin rosu rece

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce