Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la rumenit intr-o tigaie cu put
Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-a rumenit carnea se stinge cu 100 ml supa fierbinte, se trece intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pentru 10-15 min, sa se patrunda. Kaizerul afumat se taie felii subtiri si se pune intr-o tigaie impreuna cu ceapa tocata marunt si putin ulei, unde se caleste. Ciupercile se taie felioare si se amesteca cu afumatura si ceapa. Se lasa sa sfaraie putin si se sting cu vin si supa ramasa si se ma lasa sa fiarba 5 minute. Apoi se toarna peste pui cu cateva linguri de smantana. La final se face sosul din ou batut cu sare, piper, cimbru, patrunjel tocat, amestecat cu restul de smantana care se adauga peste friptura si usturoiul strivit. Se mai lasa tava la cuptor inca 10-15 min, pana sosul de ingroasa.
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Fructele sunt vedeta in toamna asta!! Si pentru ca am dorit un desert in care sa combin fructele cu nuca si alunele de...
Desert melcisori cu nuci, alune de padure si fructeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce