MAMALIGA CU BRANZA SI OUA LA CUPTOR

Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamal

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Mamaliga fiarta 2.000kg
  • oua 1.000kg
  • branza telemea de vaca 0.500kg
  • margarina 0.200kg
  • cascaval 0.100kg
  • sare 0.020kg

Mod de preparare

Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga fiarta, folosind reteta respectiva (cu malai extra). In tava unsa cu margarina (50g),se asaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatia se repeta de trei ori, in asa fel incat deasupra sa fie mamaliga. In ultimul strat se fac 10 goluri cu ajutorul unui polonic in care se asaza cate doua oua si cate 15g margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce tava la cuptor 15 minute, pentru gratinare. Dupa gratinare, se portioneaza.
Preparatul se prezinta pe farfurie si se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors