Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g. carnati afumati
  • 300 g branza de burduf
  • malai
  • 2 oua
  • 100 g. smantana
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce