Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu mi
Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu microunde (vreo 2 minute) pana se topeste margarina. Feliile de piept de pui se stropesc cu zeama de la lamai si se condimenteaza. Se prajesc cate 5-7 minute (depinde de cuptor) pe fiecare parte. Apoi se pune cate o felie de cascaval intre doua felii de carne si se prinde cu o scobitoare (preferabil de lemn). Optional se mai rade putin cascaval pe deasupra. Se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se poate servi cu salata, cartofi natur sau cu orez.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala