Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr branza ricotta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 jumatate de ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru
  • 4 legaturi busuioc
  • 100 gr maghiran sau oregano
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura menta
  • 150 gr parmezan ras
  • 450 gr tortellini
  • unt

Mod de preparare

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Alte retete:

Spaghete cu ciuperci

Tocanita de pui

Ravioli cu ciuperci si sos de smantana

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Mancare de mazare cu carne de porc

O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Parteneri
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate