Aceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta este o reteta simpla si delicioasa, o alternativa la o reteta clasica de paste de exemplu.
Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan. Amestecati cu furculita si asezonati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare 3- 4 minute, pana devin moi. Caliti amestecul de verdeturi impreuna cu alte cateva bucati de dovleac in putin unt sau ulei de masline, pana acestea devin crocante si puneti-l peste tortellini.
Tortellini cu dovleac, parmezan si busuioc se servesc cu parmezan ras deasupra.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios