Tortellini cu dovleac sunt foarte usor si rapid de preparat. Pentru paste ai nevoie de faina, oua,ulei, iar pentru umplutura de spanac si branza de vaci.
Se amesteca faina cu sarea, ouale, 1 lingura de ulei si 3 linguri de apa. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara intr-un prosop umed si se lasa 30 de minute. Separat, se decongeleaza spanacul si se paseaza. Se amesteca un galbenus de ou cu branza de vaci, cascavalul, spanacul, sarea si piperul. Din aluat se intinde o foaie, din care se decupeaza cerculete, iar in mijlocul fiecaruia se asaza o jumatate de lingurita de umplutura. Se ung apoi marginile cu albus batut si se pliaza in doua. Se preseaza si se rasucesc in jurul degetului, dupa care se pun la fiert in apa cu sare pentru 5 minute. Separat, se prajesc cubulete de bacon si dovleac. Se adauga apoi putina apa, in care au fiert pastele, salvia tocata si se lasa la fiert 5 minute.
Tortellini se servesc impreuna cu amestecul de bacon si dovleac.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios