Pentru aceasta reteta aveti nevoie de tortellini cu carne, ceapa, pasta de tomate, cimbru, cascaval, smantana, ulei, sare si piper.
Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Separat se caleste putina ceapa cu pasta de tomate. Se pun pastele intr-o tava, se adauga peste ele smantana, putin cascaval, sare, piper si cimbru. Se amesteca totul impreuna, iar deasupra se rade restul de casacaval. Se introduce in cuptor si se lasa la rumenit.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala