Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana.
Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleti pastele tortellini si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Fierbeti sosul de rosii, in acelasi timp cu pastele. Dupa ce acestea s-au fiert, scurgeti-le, adaugati sosul de rosii si amestecati. Puneti si restul de busuioc si amestecati din nou.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Dovleac la cuptor
Mancare de mazare
Placinta de dovleac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios