Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana.
Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleti pastele tortellini si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Fierbeti sosul de rosii, in acelasi timp cu pastele. Dupa ce acestea s-au fiert, scurgeti-le, adaugati sosul de rosii si amestecati. Puneti si restul de busuioc si amestecati din nou.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Dovleac la cuptor
Mancare de mazare
Placinta de dovleac
A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai...
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L