Tortellini cu branzeturi si busuioc

Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 55 gr branza fontina
  • 55 gr branza pecorino
  • 55 gr parmezan
  • 55 gr branza ricotta
  • 2 legaturi busuioc
  • sare
  • piper negru
  • 450 gr tortellini
  • sos de rosii
  • ulei de masline

Mod de preparare

Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleti pastele tortellini si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Fierbeti sosul de rosii, in acelasi timp cu pastele. Dupa ce acestea s-au fiert, scurgeti-le, adaugati sosul de rosii si amestecati. Puneti si restul de busuioc si amestecati din nou.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Alte retete:

Dovleac la cuptor

Mancare de mazare

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai...

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide