Taitei pui si ciuperci

Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza grosier. Se calesc in putin unt impre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g taitei in forma de scoici
  • 300 g carne fiarta de pui
  • 200 g ciuperci
  • 150 g mazare verde mirelit
  • unt
  • 1 lingura de Parmezan razuit
  • 1 lingura de pesmet
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 50 g lapte
  • 50 g Parmezan razuit
  • sare
  • nucsoara macinata

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza grosier. Se calesc in putin unt impreuna cu mazarea. Se amesteca 1 lingura de Parmezan razuit

cu pesmetul. Prajim faina in 50 g unt, apoi ingrosam turnand laptele. Asezonam cu sare si nucsoara.

Se adauga cascavalul razuit. Amestecam taiteii cu carnea de pui, cu zarzavaturile si sosul cu cascaval. Punem intr-un vas termo-rezistent, presaram deasupra amestecul de cascaval cu pesmet si coacem in cuptorul preincalzit la 175 grade aprox. 20 minute, pana devine rosiatica.
Alte retete recomandate

Pui cu ciuperci si smantana

Supa ciuperci

Pilaf cu ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors