Taitei cu varza

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce, dupa care se amesteca imp

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr taitei
  • 1 varza mica
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce, dupa care se amesteca impreuna cu ceapa calita in unt cu piper. Se lasa pe foc mic, amestecand continuu pana scade apa de tot. Se adauga 1 ceasca de apa si se baga varza in cuptor, sa fiarba. Se amesteca apoi cu piper si taitei.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Sarmale de post

Friptura de vita la cuptor

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide