Taitei cu sos camembert

Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • taitei (cu lapte)
  • 3 dl smantana
  • 150 g cascaval camembert
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • busuioc

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalul camembert. Se ia sosul de pe foc si se adauga la taiteii proaspat fierti si strecurati.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide