Taitei cu carne

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr taitei
  • 300 gr carne preparata ca pentru pateuri
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu carnea preparata ca pentru pateuri. Se pune amestecul intr-un vas rezistent la caldura si se introduce la cuptor.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Cartofi la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post