Taietei de casa cu usturoi se fac repede si sunt mult mai sanatosi decat cei din comert. Inngredientele pentru reteta sunt: taietei, parmezan, bacon.
Taieteii de casa cu usturoi se prepara astfel: fierbem pastele la foc mare in apa cu sare. Curatam si spalam bine patrunjelul. Intr-un castron se bat ouale cu patrunjelul si 60 g parmezan. Saram si piperam, lasam sa se scurga pastele si le trecem printr-un jet de apa rece. Lasam sa se zvante de apa. Tocam patrunjelul, baconul si incingem ulei intr-o tigaie. Prajim baconul, presaram usturoi si calim. Se adauga apoi pastele si se amesteca. Punem oul peste paste si se amesteca. Pastele se pun pe farfurii si se presara parmezan ras.
Alte retete cu paste recomandate
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala