Taietei de casa cu usturoi

Taietei de casa cu usturoi se fac repede si sunt mult mai sanatosi decat cei din comert. Inngredientele pentru reteta sunt: taietei, parmezan, bacon.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g taieteti proaspeti refrigerati
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 100 g parmezan
  • 100 g bacon
  • sare si piper
  • 3 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Taieteii de casa cu usturoi se prepara astfel: fierbem pastele la foc mare in apa cu sare. Curatam si spalam bine patrunjelul. Intr-un castron se bat ouale cu patrunjelul si 60 g parmezan. Saram si piperam, lasam sa se scurga pastele si le trecem printr-un jet de apa rece. Lasam sa se zvante de apa. Tocam patrunjelul, baconul si incingem ulei intr-o tigaie. Prajim baconul, presaram usturoi si calim. Se adauga apoi pastele si se amesteca. Punem oul peste paste si se amesteca. Pastele se pun pe farfurii si se presara parmezan ras.


Alte retete cu paste recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala