Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa, cu fundul gros si adaugati imediat midiile si usturoiul. Acoperiti cu un capac si agitati aprox
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa, cu fundul gros si adaugati imediat midiile si usturoiul. Acoperiti cu un capac si agitati aproximativ 20 de secunde. Apoi adaugati vinul alb. Puneti din nou capacul si lasati la foc mare 1-2 minute. Aburul va deschide midiile. Adaugati cubuletul de unt si patrunjelul si luati vasul de pe foc. Intre timp, fierbti al dente pastele tagliatelle cu sfecla rosie in apa cu sare. Amestecati-le usor cu midiile pana cand sosul cuprinde pastele, apoi asezonati dupa gust si serviti cu o lingura mare de pesto pe deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Pulpe de pui la cuptor Supa de galuste
Facut cand trebuie, postat tarziu! :D Este bun dar nu la fel de pufos ca cel cu framantare.
Cozonac fara framantare