Tagliatelle cu rosii si busuioc

Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce te trimite cu gandul la vacanta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g paste
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g sos de tomate salsa
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei
  • 10 g pasta de ardei

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert 6 min intr-o cratita cu 1,5 l apa, un varf de sare si 1 lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc.
Se taie ceapa marunt (se poate pune 1 catel de usturoi in loc de ceapa) si se rumeneste in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, sosul salsa, zahar, sare, piper si fierbem la foc mic cam 15 min fara sa acoperim cratita.
Adaugam sosul obtinut peste paste, impreuna cu busuiocul si amestecam.


Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc se pot consuma calde sau reci.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors