In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si lasati-o sa se inmoaie. Luati juma
In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si lasati-o sa se inmoaie. Luati jumatate din cantitatea de mazare si fasole. Zdrobiti-le si tocati-le pana cand devin aproape moi. Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa. Caliti cateva clipe, fara sa se rumeneasca, apoi adaugati mazarea si fasolea zdrobite. Amestecati aproximativ 1 minut, apoi adaugati smantana si restul de mazare si fasole lata. Puneti menta si lasati sa fiarba la foc mic. Adaugati jumatate din parmezan si asezonati daca e nevoie. Intre timp, fierbeti al dente pastele tagliatelle in apa cu sare si adaugati-le peste sos cat sa le cuprinda.
Se serveste cu parmezan ras, presarat deasupra.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate