Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasc
Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute, stoarceti pe deasupra lamaia, adaugati busuiocul si mai caliti putin. Intre timp, fierbeti al dente pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a imbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Spaghete cu rosii si ciuperci
Dovlecei umpluti cu carne
A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai...
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L