Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasc
Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute, stoarceti pe deasupra lamaia, adaugati busuiocul si mai caliti putin. Intre timp, fierbeti al dente pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a imbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Spaghete cu rosii si ciuperci
Dovlecei umpluti cu carne
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios