Sparanghel cu sos de smantana si creveti

Sparanghel cu sos de smantana si creveti este o reteta sanatoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: creveti, sparanghel.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g creveti
  • 500 g sparanghel verde
  • usturoi si ceapa
  • un pic de unt
  • 150 ml vin alb
  • 400 g taitei ingusti
  • sare
  • 200 ml smantana
  • coaja de lamaie
  • piper

Mod de preparare

Sparanghelul cu sos de smantana si creveti se prepara astfel: crevetii ii spalam si ii lasam sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Luam sparanghelul si il decojim doar in interiorul treimii inferioare, ii taiem capetele si la final tijele in doua. Tocam ceapa si usturoiul si le calim in unt. Punem si sparanghelul, turnam vinul alb si lasam la innabusit. Fierbem si pastele in apa cu sare. In tigaia in care am pus sparanghelul punem si smanatana, lasam sa se formeze un sos sil il lasam pe foc. Punem crevetii, scurgem pastele. In tigaia unde e sparanghelul asezonam ingredientele cu sare si piper, dupa gust.

Sosul il servim peste paste.


Alte retete culinare recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors