Ceapa se curata si se taie felii / bucati. Se încinge uleiul, se adauga ceapa si se lasa sa se aureasca putin. Ustroiul se da prin presa si se pune p
Ceapa se curata si se taie felii / bucati. Se încinge uleiul, se adauga ceapa si se lasa sa se aureasca putin. Ustroiul se da prin presa si se pune peste ceapa, se amesteca si se lasa mai 1-2 minute. Se toarna supa de legume si se lasa la fiert, pîna ceapa devine moale. Aceasta supa se piureaza. Se pune înapoi pe foc mic, se adauga cele 2 feluri de smantana si se mai lasa 2-3 minute sa fiarba. Se taie salvia felii, se adauga la sos, se acopere oala si se opreste focul. Se lasa acoperit asa cîteva minute. Spaghetti se fierb al dente si se servesc calde împreuna cu sosul de ceapa si salvie.
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala