Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente. Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente.
Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Se pun si midiile in tigaie si apoi sucul de rosii.
Se adauga spaghetele, 1-2 linguri de ulei de masline extra virgin si se amesteca bine. Se opreste focul si se adauga busuiocul taiat marunt.
Spaghetele cu midii se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!
Ciorba de cartofi cu tarhonIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala