Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt, ardeiul se feliaza iar parmezanul se rade. Intr-o togaie se pu
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt, ardeiul se feliaza iar parmezanul se rade. Intr-o togaie se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, ardeiul iute, sarea si piperul, se calesc putin cat sa se aromeze uleiul si se pun spaghetele fierte si scurse. Cand sunt aproape gata si s-au imbracat in ulei, se pune patrunjelul tocat.
Se serveste cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut
Cozonac moldovenesc
Placinta de dovleac
Am vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi