Spaghetele cu vinete sunt un deliciu culinar. Aceasta reteta mai contine suc de rosii, mozzarela, ulei de masline si parmezan.
Se curate vinetele de coaja si se taie in bucatele. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga sucul de rosii si piperul. Se lasa pe foc mic 10 minute. Separat, se calesc cubuletele de vinete, in jumatate pahar de ulei. Se amesteca bine, apoi se scot sa se scurga de ulei. Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare, se scurg, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca, se adauga vinetele, mozzarella taiata cubulete si 3 linguri de parmezan.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios