Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai marunt. Cind e aurit, se adauga ardeiul taia
Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai marunt. Cind e aurit, se adauga ardeiul taiat marunt sau boiaua si dupa un alt minut se stinge focul. Trebuie multa atentie sa nu se arda usturoiul, pentru ca ar deveni totul amar.
Spaghetele se pun in apa sarata si deja in clocot si se fierb cit indica pe pachet (de regula 8-9 minute). Odata scurse de apa, se amesteca cu condimentul mai sus prezentat si se pun din nou pe foc mediu pentru un minut, amestecind usor.
Se servesc imediat ce se iau de pe foc
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios