Spaghete cu usturoi, ardei iute si patrunjel

In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr spaghete uscate
  • 1 catel mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 - 2 ardei iuti
  • rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul in cateva linguri de ulei, pana acesta se inmoaie. Adaugati ardeii iuti si patrunjelul iar apoi pastele. Amestecati bine, asezonati si serviti.


Pofta buna!

Alte retete:

Placinta de dovleac

Conopida la cuptor

Cartofi la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac fara framantare

Facut cand trebuie, postat tarziu! :D Este bun dar nu la fel de pufos ca cel cu framantare.

Cozonac fara framantare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide