Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece. Se scurg bine si se asaza intr-un
Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece. Se scurg bine si se asaza intr-un vas mai mare. Se spala foarte bine frunzele de busuioc si se lasa la uscat. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu parmezanul, semintele decojite, usturoiul si 2 linguri de ulei. Se adauga sare si piper si se amesteca, obtinandu-se o compozitie omogena care are consistenta unui piure. Se adauga si restul de ulei putin cate putin, amestecand foarte bine. Sosul pesto se amesteca cu spaghetele si se rade deasupra parmezan.
Alte reteta paste recomandate Lasagna Lasagna cu spanac Spaghete ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala