Pentru aceasta reteta de paste aveti nevoie de spaghete, menta, busuioc, marar verde, usturoi, pesmet, seminte de pin si stafide.
Se toaca marunt frunzele de busuioc, menta si marar. Se amesteca cu usturoiul drobit, pesmetul, semintele de pin si stafidele. Se adauga dupa gust, sare si piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Separat, se fierbe spaghetele al dente, in apa cu sare, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna peste spaghete sosul preparat si se amesteca usor.
Mancarea se serveste imediat.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Sarmale de post
Iahnie de fasole
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala