Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele.
Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele. Amestecati totul si lasati ingredientele sa se mai prajeasca inca vreo 4 - 6 minute. Intre timp, fierbeti spaghetele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Rosiile vor ingrosa un sos minunat, prin care vor pluti si niste bucati bune si proaspete. Amestecati totul bine si apoi adaugati pastele scurse. Asezonati dupa gust. Adaugati frunzele de rucola tocate, amestecati rapid si serviti imediat pastele intr-un castron mare.
Se servesc impreuna cu cu salata de verdeturi, putina paine si vin.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Supa de rosii
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios