Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori. Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili.
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori.
Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili. Minifrigaruile se pun in sos si se lasa peste noapte in frigider sa se marineze. Se scot frigaruile din frigider si se scurg bine, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si se prajesc in uleiul de soia . Cand sunt gata, se pun la cald. Spaghetele se fierb al dente in apa cu sare in care s-au pus cateva picaturi de ulei de soia.
In timpul in care se fierb pastele, taiem ceapa marunt, o calim in uleiul de soia si adaugam rosiile din conserva. Se condimenteaza bine cu sare, oregano, zahar si piper si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Cand toate sunt gata, se amesteca pastele cu sosul.
Spaghetele se aseaza impreuna cu minifrigaruile pe farfurie si se orneaza cu capere si alune.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios