Spaghetele cu chiftele si sos de rosii sunt delicioase. Nimic nu se compara cu chiftelele scufundate in sosul dulce-acrisor de rosii. Copiii le vor adora, iar chilli-ul poate fi omis cu usurinta.
1. Pune carnea tocata intr-un bol. Adauga oul, jumatate din cantitatea de patrunjel si jumatate din lingurita de chilli. Adauga sare si piper dupa gust. Pune painea uscata in lapte si las-o sa se inmoaie. Stoarce excesul de lapte si adaug-o in amestecul de carne. Amesteca totul bine apoi formeaza chiftele mici cu mainile. Aseaza-le pe o tava si lasa-le la frigider pentru 30 de minute.
2. Incinge uleiul intr-o tava si prajeste chiftelele bine pe ambele parti pana si-au schimbat culoarea. Pune intr-o tava potrivita pentru cuptor sosul de rosii, adauga restul de chilli, zaharul si sare si piper dupa gust. Adauga in acest sos chiftelele si da-le la cuptor pana incep sa fiarba. Lasa-le apoi la foc mic pentru 20 de minute.
3. Fierbe pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata scurge-le de apa si pune-le intr-un bol. Toarna sosul impreuna cu chiftelele deasupra si presara patrunjelul ramas si parmezan.
Serveste pastele cu chiftele si sos de rosii calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post