Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pe
Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pesmetul la rumenit. Amestecati timp de cateva minute, pana cand pesmetul devine foarte crocant si cu o culoare aurie. Asezonati cu putina sare si piper negru proaspat macinat si puneti-l sa se scurga pe un servet de bucatarie.
Fierbeti spaghetele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". In timp ce se fierb, puneti uleiul si usturoiul intr-o tigaie, pe care o incingeti la foc mic. Pe masura ce usturoiul incepe sa se inmoaie, puneti si fileurile de ansoa deasupra. Dupa un minut, veti observa ca incep sa se topeasca. Stoarceti sucul de lamaie si presarati ardeii iuti, tocati marunt. Adaugati spaghetele bine scurse si amestecati-le, ca sa se impregneze bine cu sos. Adaugati putin suc de lamaie, sare si piper.
Serviti imediat, presarand pangritata cu generozitate.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios