Spaghete bologneze

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oregano
  • piper macinat
  • sare
  • 400 g carne de vita slaba
  • 400 g paste fainoase
  • 150 g parsta de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii si zaharul, asezonam cu usturoiul pisat piperul busuiocul, oregano, sarea apoi aduagand cate putina apa, le fierbem pana se inmoaie. Se fierb pastele.
Alte retete recomandate Ardei umpluti Ciuperci umplute Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide