Se pune la fiert o cratita mare cu apa si sare si cele doua linguri de ulei. Cand fierbe se adauga pastele. Ele se mai lipesc una de alta, dar nu le s
Se pune la fiert o cratita mare cu apa si sare si cele doua linguri de ulei. Cand fierbe se adauga pastele. Ele se mai lipesc una de alta, dar nu le stresati tare, ca se desprind mai usor dupa ce fierb.
Se opareste spanacul timp de 5 minute, dupa care se pune la scurs.
Intre timp se amesteca branzeturile cu usturoiul tocat.
Cand pastele sunt fierte se clatesc bine cu apa rece si se desprind usor una de alta daca s-au lipit vreun pic.
Se toarna rosiile pe fundul unei tavi yena.
Spanacul se stoarce bine si se amesteca cu branzeturile. Se potriveste de sare, piper.Se umplu scoicile cu umplutura si se pun pe stratul de rosii.
Se dau la cuptor la 180C (350 F) timp de 15-20 minute. Nu se rumenesc, ci doar se incalzesc bine.Se servesc calde.
Sunt foarte bune si sanatoase zic eu! Telemeaua, spanacul si sosul de rosii sunt o combinatie delicioasa!
Pofta buna!
Reteta Scoici (paste) pe Marea Rosie a fost propusa de Lacramus pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste cu ciuperci si ardei,
Paste cu somon afumat,
Spaghetti cu sos de gorgonzola
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios