Salata de macaroane cu suc de rosii

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g macaroane
  • 1/2 l suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2-3 mere
  • 2-3 linguri ulei
  • ¼ lingurita zahar
  • zeama de lamiie sau otet de vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii, cu merele taiate felioare, cu usturoiul pisat, cu ceapa tocata, cu zaharul tos, uleiul, sarea, piperul si zeama de lamiie sau otet.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mousse de ciocolata by Gaby

Prajitura asta ma obsedeaza de aproape 3 ani, de cand am intrat pe Bucataras si uite ca abia acum mi-a picat sa o prestez,...

Prajitura cu mousse de ciocolata by Gaby
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide