Pentru ravioli cu spanac si cascaval ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa clocotita.
Pentru ravioli cu spanac si cascaval ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge, se raceste si se toaca fin. Daca se foloseste spanac conserva, se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se toaca fin. Faina se cerne, se amesteca cu doua oua, sare, cca 100 ml apa si se framanta o coca de consistenta mai tare; se lasa 10-15 minute in repaus. Spanacul se inabusa in 50 g margarina. Coca se intinde foi pe planseta si se taie patrate cu latura de 5 cm; doua laturi ale patratului se ung cu ou. Pe fiecare patrat se aseaza piureul de spanac, apoi se indoaie in doua sub forma de triunghi si se lipesc marginile. Ravioli obtinuti se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se scot si se aseaza pe o tava unsa cu margarina. Deasupra se toarna sos tomat si cascaval ras. Se introduc la cuptor pentru gratinare.
Ravioli cu spanac si cascaval se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post