Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi

Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cart

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 570 gr cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 55 gr unt
  • 150 gr branza parmezan si gorgonzola
  • nucsoara
  • 250 gr cardama
  • 450 gr ravioli
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cartofii, adaugati untul si branzeturile. Amestecati cu furculita pentru a sfarama cartofii. Adaugati nucsoara si asezonati dupa gust. Puneti cardamana, jumatate tocata fin si restul mai mare. Umpleti pastele ravioli cu o lingurita de compozitie si fierbeti-le in apa cu sare timp 3-4 minute, pana devin moi.
Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Orez cu dovlecei la cuptor

Spaghete cu rosii si ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ciocolata si mousse de vanilie

Desertul de duminica :-)

Tarta cu ciocolata si mousse de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide