Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si
Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si rasa. Se framanta bine dupa care se lasa la crescut 30min. In acest timp se toaca ceapa si se prajeste in uleiul conservei de ton pana ce devine cristalina se adauga un praf de curry apoi pasta de tomate aproximativ 5 linguri. Daca e prea seaca compozitzia se mai adauga apa dar nu prea multa. Se da astfel un clocot si se toarna tonul din conserva si un pahar de vin alb. Se mai da un clocot dupa care compozitia se pune pe aluatul intins si se lasa la cuptor 40 min.
Cald cu zeama de lamaie si vin alb.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios