Pizza Tonno- Ciuff

Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • ulei
  • 1 ou
  • drojdie
  • lapte
  • branza rasa
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 ceapa marisoara
  • pasta de rosii
  • sare
  • curry
  • piper
  • masline
  • zeama lamaie
  • putzin vin alb

Mod de preparare

Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si rasa. Se framanta bine dupa care se lasa la crescut 30min. In acest timp se toaca ceapa si se prajeste in uleiul conservei de ton pana ce devine cristalina se adauga un praf de curry apoi pasta de tomate aproximativ 5 linguri. Daca e prea seaca compozitzia se mai adauga apa dar nu prea multa. Se da astfel un clocot si se toarna tonul din conserva si un pahar de vin alb. Se mai da un clocot dupa care compozitia se pune pe aluatul intins si se lasa la cuptor 40 min.
Cald cu zeama de lamaie si vin alb.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post