Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de fa
Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de faina. Lasati 20 de minute. Apoi adaugati restul fainii, framintati aluatul. La sfirsit adaugati uleiul de floarea-soarelui si inca o data framintati aluatul. Lasati-l la loc cald o ora, o ora si jumatate. Apoi intindeti turta. Pentru umplutura taiati vinata, salamul, rosiile. Prajiti vinata in fritiur si amestecati-o cu usturoi. Ungeti turta din aluat cu ketchup sau cu sos de rosii. Puneti pe ea salamul, apoi vinata prajita. Împrastiati bucatile de rosii. Ungeti umpluturile cu maioneza si presarati cascavalul dat prin razatoare mascata. Coaceti pizza in rola la temperatura de 200 de grade 10-15 minute.
Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din casa si mai cu seama in...
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco