Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit. Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de s
Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.
Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).
Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).
Se pot pune si ciuperci.
Se serveste cald.
Alte retete de post recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios