Pizza cu ton

Se unge o tava cu ulei. Se aseaza aluatul uniform. Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1+1/2 linguri pasta de tomate
  • 300 g suc de rosii
  • 3 g usturoi granulat
  • 2 g busuioc
  • 2 g oregano
  • 2 g piper
  • zahar
  • 300 g mozarella
  • 2 cutii ton
  • 200 g porumb
  • 250 g masline
  • o ceapa rosie
  • 100 g ciuperci (optional)
  • faina de grau
  • sare
  • zahar. drojdie
  • apa
  • Cantitatile pentru aluat se estimeaza in functie de marimea tavii

Mod de preparare

Se unge o tava cu ulei. Se aseaza aluatul uniform. Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul scurs de ulei, porumbul deasemeni scurs de zeama, ceapa taiata rondele, maslinele fara samburi si ciupercile. Se da la cuptorul deja incins la foc mare iar in functie de cuptor se intoarce sau se ridica tava. Se tine la cuptor aproximativ 30 minute, daca aluatul e subtire aproximativ 20 minute.


Se serveste calda cu sos.

Alte retete recomandate.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post