Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si
Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau margarina. Mezelurile si brinza se taie bucatele si se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine, se amesteca cu putin ketchup si se toarna peste toata compozitia din tava. Pe deasupra, se pot adauga masline taiate feliute si citeva ciuperci (din conserva). Se traseaza cu ketchup dungi orizontale si verticale peste toata compozitia si se introduce la cuptor pentru 25 - 30 minute.
Se poate servi cu un sos clasic de rosii sau cu ketchup
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post