Pizza cu salam

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluatul: 300 gr. faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • jumatate lingurita sare
  • jumatate cubulet de drojdie
  • apa calduta
  • Pentru umplutura: ketchup
  • cascaval sau branza de vaci
  • salam uscat
  • ciuperci

Mod de preparare

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce a crescut se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm si se aseaza in tava mare de la aragaz. Peste foaie se intinde un strat subtire de ketchup, se presare cascaval sau branza de vaci, ciupercile bine scurse de zeama, salamul taiat in bucatele mici si iar un strat de cascaval sau branza pe deasupra. Se da la foc potrivit pentru aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste calda cu ketchup pe deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Creveti decorticati in sos de lamaie

sunt pur si simplu deliciosi!

Creveti decorticati in sos de lamaie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide