Pizza cu praz

Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 250 gr iaurt sau lapte batut
  • 12linguri (rase) faina
  • Umplutura: 5 fire de praz
  • mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat)
  • masline
  • ciuperci
  • cascaval

Mod de preparare

Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozitia.

Umplutura: 5 fire de praz taiate marunt se calesc in putin ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste aluat. Se adauga mezel, masline, ciuperci si se rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute.

umplutura

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide